Değerli Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız,

Kariyer Merkezleri’nin ihtiyaçlarına göre hazırlanan “Yetenek Kapısı” platformu öğrencilerimizin/mezunlarımızın ve işverenlerin zamandan ve mekândan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini sağlamaktadır. Öğrencilerimiz ve mezunlarımız, “Yetenek Kapısı”nda profil oluşturarak, kariyer merkezimiz tarafından yönetilecek kariyer ağına adım atabilecek, oluşturulan profil aracılığıyla, kariyer fuarları, etkinlikler, iş-staj ilanları ve eğitimlere ulaşabileceklerdir. Yetenek Kapısı’nın, öğrencilerimiz ve mezunlarımıza daha etkin kariyer hizmeti sağlamada büyük destek vereceğine inanıyoruz. Aşağıda yer alan "Kayıt Olun" butonuna tıklayarak "Öğrenci Kaydı" girişinden kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

yökfarabi ile ilgili görsel sonucu

Kütüphane

İletişim, İstek ve Öneri Formu