Harran Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak, İşkur ortaklığıyla öğrencilere gerçekleştirdiğimiz "İş Arama Becerileri" uygulamalı eğitimlerimize bu hafta OSB MYO öğrencileri ile devam edildi. Bir gün süren eğitimlerde İş ve Meslek Danışmanı Hasan KORUR tarafından öğrencilere beden dili ve diksiyon, özgeçmiş hazırlama teknikleri, mülakat teknikleri gibi konularda önemli bilgiler verildi ve bilgilendirme sonunda da aynı konularda öğrencilere çeşitli uygulamalar yaptırıldı. OSB MYO'da  yapılan eğitime Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ ziyarette bulundu. Eğitim sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ, OSB MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cevher İlhan CEVHERİ ve OSB Sosyal Tesisler Müdürü Mustafa SÜRÜCÜ öğrencilere sertifikalarını verdiler. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ öğrencilere yaptığı konuşmada "Potansiyel iş gücünü ilgili kamu kurumlarıyla bir araya getirerek sizlere işin nerede ve nasıl  olduğunu, iş imkanlarının neler olduğunu ve kendinizi bu aşamada nasıl geliştirebileceğinizi öğrenebilmeniz için  gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler ileriki dönemlerde sizlere birer yol haritası olacaktır. Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezimizin, İşkur ortaklığıyla gerçekleştirmiş olduğu "İş Arama Becerileri" eğitimi, kariyer  yolunda bilmeniz gereken  önemli bilgileri kapsayan bir rehber niteliğindedir. Öğrendiklerinizi uygulamanız ve bu süreçte kendinizi geliştirmeniz  size doğru zamanda doğru kapılar açacaktır. Hepinize kariyer yolundaki süreçte başarılar diliyorum" dedi. OSB MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cevher İlhan CEVHERİ ise öğrencilere yaptığı konuşmada " İŞKUR ve Üniversitemiz Kariyer Merkezinin birlikte düzenlemiş olduğu bu eğitimin size yararlı olmasını diliyorum. Sevgili öğrencilerimiz bu eğitim kariyer gelişiminizde ve eğitim sonrası istihdamınızda sizlere yeni kapılar açacağı inancındayım. Ayrıca kariyer basamaklarından birisi olan özgeçmiş hazırlama ve iş görüşmelerinde sizlere yol göstereceğini düşünüyorum. Bu vesileyle bu eğitime katıldığınız için sizi tebrik ediyorum" dedi. Eğitimin gerçekleşmesinde bize her türlü imkanı sağlayan OSB MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cevher İlhan CEVHERİ hocamıza da teşekkür ederiz. "İş Arama Becerileri" eğitimlerimiz önümüzdeki haftalarda da diğer fakülte ve yüksekokul öğrencilerimizle devam edecektir.

Ayrıca Harran Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak, OSB'de bulunan bazı fabrikalar ile öğrenci ve mezunlarımız için staj-iş imkanları işbirliği konusunda da fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Rubenis fabrikası sahibi Osman İPEK'e, Okyanus Çorap fabrikası Genel Müdürü Zeynel ÇELİKBAŞ'a, Özak Global fabrikası Genel Müdürü Murat KOYUNCU'ya, Uğur Tekstil fabrikası Genel Müdürü Aydın İZGİALP'e ve Karbel Konfeksiyon fabrikası Genel Müdürü Salih AZAK'a teşekkür ederiz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

yökfarabi ile ilgili görsel sonucu

Kütüphane

İletişim, İstek ve Öneri Formu