Harran Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak, İşkur ortaklığıyla öğrencilere yönelik gerçekleştirmeyi planladığımız "İş Arama Becerileri" eğitimlerimize ilk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4.Sınıf öğrencileriyle başladık. Bir gün süren eğitimlerde İş ve Meslek Danışmanı Hasan KORUR tarafından öğrencilere beden dili ve diksiyon, özgeçmiş hazırlama teknikleri, mülakat teknikleri gibi konularda önemli bilgiler verildi ve bilgilendirme sonunda da aynı konularda öğrencilere çeşitli uygulamalar yaptırıldı. İİBF'de  yapılan eğitime, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ, Şanlıurfa İşkur İl Müdürü Lezgin ÖZMEN, İİBF Dekanı Prof. Dr. Murat DEMİR ve İİBF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nedim BAYUK ziyarette bulundular ve öğrencilere eğitim sonunda sertifikalarını verdiler. "İş Arama Becerileri" eğitimlerimiz önümüzdeki haftalarda da diğer fakülte ve yüksekokul öğrencilerimizle devam edecektir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

yökfarabi ile ilgili görsel sonucu

Kütüphane

İletişim, İstek ve Öneri Formu